Det är dags att avslöja mina planer för jag ska byta land och vara hon som försvann

Jag hade egentligen förberett en text där jag skrev om att jag vill se till att leva livet men ni som har läst denna bloggen har nog redan fått det inpräntat i huvudet med tanke på att det är vårt motto. Jag går därför mer rakt på sak. De senaste månaderna har jag antytt någon gång då och då att jag är på väg härifrån. “Jag vill byta land och vara hon som försvann”. Jag publicerade inte detta bara för att det är en grym låt. Byta land är nämligen precis det jag ska göra. Den femte november lämnar jag Sverige och jag kommer inte tillbaka förrän om ett år. Jag ska åka till USA som au pair, till Minneapolis i Minnesota närmare bestämt. Jag trodde inte att jag skulle hamna så långt norrut i USA men nu blev det så eftersom jag har hittat en bra familj. Jag bestämde mig redan i maj att fara och sedan juli har jag blivit matchad med olika familjer och nu har jag hittat en jag tycker om.

Jag lämnar allt bakom mig och det blir faktiskt skönt. Det är klart att jag kommer att sakna vissa saker, speciellt mina och Elinas galna äventyr men en dag kommer jag faktiskt att återvända. Det här är bara början på livet…

Det ni nu läser det här på är min och Elinas blogg. I USA kommer jag inte att ha någon Elina vid min sida och därför kommer jag inte att skriva på Stopp Stanna Lyssna. Den här bloggen är till för våra äventyr. Jag har därför gjort en separat blogg för mitt år i USA och adressen är stoppstanna.com/sandra. Båda bloggarna kommer att uppdateras parallellt före jag åker.